Indmeldelse

Praktisk info i forbindelse med indmeldelse

Som kommende ny medlem har du mulighed for 2 gratis prøvetimer førend du melder dig ind i klubben.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores cheftræner på anshinkaratedo@gmail.com.

Tilmelding

Tilmelding sker ved at indsende formularen i bunden af denne side. Formularen er koblet  til vores medlems-registreringssystem via holdsport.dk
Vigtig: Mailadresse og mobilnummer der angives skal være til den person der betaler kontingent, de øvrige indtastede data er elevens data.

Kontingent

Kontingentet bliver opkrævet gennem vores medlemssystem, Holdsport. Normalt vil kontingent blive opkrævet i januar (for januar-juni sæsonen) og i august (for august-december sæsonen). Kontingent refunderes ikke hvis man stopper i løbet af en kontingentperiode.

Kontingent består af to dele, klubkontingent og holdkontingent. Klubkontingent betales hvert sæson, hertil kommer holdkontingent for det eller de hold du deltager på, se kontingentsatser og øvrige priser her. 

Vedr. Karate: For at komme til graduering (bælteprøve) skal du være i besidelse af et Kyu-Pas eller Kyu-Kort som kan tilkøbes gennem vores webshop. Her er der ligeledes mulighed for at tilkøbe et klubmærke, bøger mm.

Tilskudsordning

Hvis du er enlig forsørger og har børn under 18 år, så kan du formentlig få et fritidspas af Svendborg Kommune, der kan betale for fritidsaktiviteter for dit barn, op til kr. 1.500 pr. år.

En anden mulighed er at kontakte BROEN Svendborg, hvor du ligeledes kan få hjælp til betaling af kontingent og evt. Karatedragt.

Tilmeldingsformular