Selvforsvar for piger og kvinder 

Dette kursus, med maksimalt 8 deltagere, er et weekendhold med 6-8 lektioner.

Fokus er på realistisk selvforsvar for kvinder, uden unødvendige elementer. Kurset vægter effektive taktikker, handlemåder og kampteknikker i fysiske konfrontationer og overfaldssituationer.

Undervisningen er baseret på simple og grovmotoriske teknikker, der ikke kræver forudgående kendskab til selvforsvar. På kurset vil du lære frigørelsesteknikker, slag, spark, albuer, knæ, parader med mere. Træningen tager udgangspunkt i, at kvinder ofte overfaldes af mænd, hvor styrkeforholdet typisk er til overfaldsmandens fordel. Kursets primære mål er at give dig evnen til at handle effektivt og aggressivt, så du minimerer risikoen for at blive et offer. Du vil opdage, hvad du er i stand til, hvis du må forsvare dig selv eller dine kære i en voldelig konfrontation.

Alle kan deltage uanset konditionsniveau. Mød op i sportstøj, og medbring en vandflaske og godt humør.

Underviseren, Gert C. Jürgensen, har trænet mange forskellige former for kampkunst såsom Karate (Shotokan, Shotokai, Gojo-ryu, Kyokushin), Ju-Jutsu, Aikido og Wing Tsun. Gert underviser både voksne og unge i selvforsvar, og hans tilgang er, at selvforsvar skal være brugbart og effektivt.

Næste kursus:

3. aug. 2024 - 4. aug. 2024